Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Den stora blomsterkampen

Serien, 2020
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.
serien Den stora blomsterkampen är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 7 år Den stora blomsterkampen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den stora blomsterkampen på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

Ten pairs of florists, sculptors and garden designers face off in a friendly floral fight to see who can build the biggest, boldest garden sculptures.

Skådespelare i Den stora blomsterkampen

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Den stora blomsterkampen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
I köket med Nadiya
I det här matlagningsprogrammet tipsar Nadiya Hussain om smarta genvägar, oumbärliga ingredienser och snabblagade favoriter – perfekt för dagens stressade familjer.
Absurd Planet
I den här minst sagt underhållande naturprogramserien där Moder Natur själv är berättare får vi lära känna några av planetens mest osannolika varelser.
Win the Wilderness
Sex par måste bevisa att de har de överlevnadskunskaper som krävs för att få ta över ett storslaget hus i Alaskas vidsträckta och oländiga vildmark.