Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Deon Cole: Cole Hearted

Film, 2019, 69 minuter
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole är övertygad om att ståuppkomiken är den sista ärliga uttrycksformen, så han förklarar när det är lämpligt att tacka Jesus och vad man bör undvika efter sex.
film Deon Cole: Cole Hearted är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 69 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Deon Cole: Cole Hearted är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Deon Cole: Cole Hearted

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Den spöklika berättelsen om Kapten Kalsongs hall-o-flin
När Melvin försöker ställa in halloween skapar de finurliga vännerna Harold och George sin egen läskiga högtidsdag – som blir en braksuccé!
Crazy Rich Asians
När Rachel Chu följer med sin pojkvän till hans hemland Singapore får hon med egna ögon se den lyx familjen lever i, och hon får även träffa hans avvisande mamma.
Merry Men: The Real Yoruba Demons
Fyra av de rikaste singelmännen i Abuja, Nigeria njuter av snabba bilar, lyxhus och beundrande kvinnor, samtidigt som de döljer vad de egentligen ägnar sig åt.
Singlarna
Mannen hon trodde hon skulle gifta sig med gör istället slut, så Ana börjar en kurs för ensamstående kvinnor som vill hitta en make.
Nikki Glaser: Bangin’
Nikki Glaser avslöjar allt i en sylvass ståuppspecial om sex, nykterhet och sina egna komplex. Och ingen detalj är för intim.