Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Derren Brown: Apocalypse and Fear

Serien, 2012
Derren Brown: Apocalypse and Fear
Illusionisten Derren Brown tar det psykologiska spelet till en helt ny nivå när han övertygar folk att bland annat tro på en zombieapokalyps och en högre makt.
serien Derren Brown: Apocalypse and Fear hade premiär 2012. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Kontroversiell, Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derren Brown: Apocalypse and Fear på IMDB

Betyg: 7,9 från 10

A member of the public is given a second chance at life when mentalist Derren Brown makes him realize how important life is by tricking him into believing that a meteor has hit the earth and is now populated by zombies.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: svenska;norska;tyska;finska;engelska

Flera likadana Derren Brown: Apocalypse and Fear

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
Platt jord
Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
Pathfinder
Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.