Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Designated Survivor: 60 Days

Serien, 2019
Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.
serien Designated Survivor: 60 Days är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Designated Survivor: 60 Days

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk]
Text: svenska;finska;tyska;koreanska;engelska

Flera likadana Designated Survivor: 60 Days

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Agent
En före detta fotbollsspelare försöker slå igenom som spelaragent i Afrika, men en hemlighet från hans förflutna hotar att krossa hans drömmar.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.
AJ and the Queen
Dragartisten Ruby Red reser genom USA i en sliten husbil och får oväntat sällskap av en rappkäftad 10-åring: fripassageraren AJ.
Jamtara - Sabka Number Ayega
Några unga män i en indisk småstad driver en lukrativ bedrägeriverksamhet, tills en korrupt politiker vill ha en del av kakan och en polis kommer dem på spåren.