Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Designated Survivor: 60 Days

Serien, 2019
Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.
serien Designated Survivor: 60 Days är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Designated Survivor: 60 Days

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk]
Text: svenska;finska;tyska;koreanska;engelska

Flera likadana Designated Survivor: 60 Days

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.
45 rpm
I 1960-talets Madrid lanserar musikproducenten Guillermo Rojas ett skivbolag för rock 'n' roll tillsammans med sångaren Robert och den smarta producenten Maribel.
Better Than Us
En familj på gränsen till sammanbrott blir ägare till en avancerad robot som jagas av ett företag, mordutredare och terrorister.