Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Det 13:e tillägget

Dokumentärer, 2016, 100 minuter
Det 13:e tillägget
I den här tankeväckande dokumentären analyserar forskare, aktivister och politiker kriminaliseringen av afroamerikaner och ökningen av antalet intagna i USA:s fängelser.
dokumentärer Det 13:e tillägget är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 100 minuter lång. Denna starka Oscarsnominerade film vann priset för bästa dokumentär på Emmygalan, NAACP Image Awards och BAFTA. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta dokumentärer är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Det 13:e tillägget på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

13th is a movie starring Melina Abdullah, Michelle Alexander, and Cory Booker. An in-depth look at the prison system in the United States and how it reveals the nation's history of racial inequality.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Det 13:e tillägget

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Money Shot: Berättelsen om Pornhub
Den här dokumentären skildrar Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.
Big Cats
Lejon, leoparder och geparder jagas för sitt skinn och ses ofta som hot mot boskap, vilket har lett till att det finns få platser kvar där de verkligen kan leva och frodas.
The Sparks Brothers
Denna dokumentär är en hyllning till den udda poprockduon Sparks och deras resa genom 50 år av amerikansk musik, och innehåller intervjuer med branschfolk i rockvärlden.
Guds svek: Tro och lögner
Denna dokumentärserie undersöker den skrämmande, sanna historien om fyra koreanska ledare som kallat sig profeter och avslöjar den förbehållslösa trons mörka sida.