Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Det första året

Serien, 2020
Det första året
Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.
serien Det första året är en Netflix Original som hade premiär 2020. Det första året är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Det första året

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Överraskningarnas säsong: Ett år med Movistar Team
Cykelstallet Movistar Team satsar allt för att vinna och måste hantera utmaningar, kontroverser och interna konflikter under resans gång.
There's Something in the Water: Miljörasismens arv
Den här dokumentären följer minoritetsgrupper i Nova Scotia i deras kamp för att få myndigheterna att ta ansvar för de dödliga konsekvenserna av farligt industriavfall.
Crip Camp: A Disability Revolution
Ett banbrytande sommarläger svetsar samman en grupp tonåringar med funktionsvariationer och skapar en ny rörelse som banar väg för bättre jämlikhet.
Feel Good
Ståuppkomikern Mae Martin inleder ett passionerat och komplicerat förhållande med flickvännen George, samtidigt som hon kämpar hårt för att hålla sig nykter.
Om du vågar
Förhållanden faller isär och nya band knyts när en stenhård cheerleadingtränare tar över skolans lag, som domineras av Beth och hennes lojala bästis Addy.