Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dirt

Film, 2017, 101 minuter
Dirt
Efter att ha gripits för bilstöld får en 17-åring en andra chans när managern för ett professionellt racerstall erbjuder honom ett jobb.
film Dirt hade premiär 2017 och är 101 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dirt på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

In search of a lifeline for his struggling off road racing team, a man takes on a young car thief looking for a second chance, but as their worlds collide, they must struggle to forge a successful alliance.

Skådespelare i Dirt

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];tyska;franska
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Dirt

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.