Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dirty Money

Serien, 2020
Dirty Money
Från snabblån med ockerräntor till bilar som lurar utsläppstester. Den här undersökande serien avslöjar gränslös girighet och skamlös korruption i affärsvärlden.
serien Dirty Money är en Netflix Original som hade premiär 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Dirty Money är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provocerande, Kontroversiell, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dirty Money på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

Dirty Money is a TV series starring William Ackman, Alberto Ayala, and A.J. Benza. A Netflix Original Series documenting various stories about exposing the greed, corruption, and crime spreading through the global economy.

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Dirty Money

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Wrestlers
Den här dokumentärserien följer en anrik fribrottningsorganisation när nya ägare och ett stall fullt av talanger försöker nå resultat både i och utanför ringen.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Spy Ops: Hemliga uppdrag
Medarbetare på MI6 och CIA delar insiderberättelser om underrättelseverksamhet, uppdrag under kalla kriget och kupper som utfördes av hemliga agenter.
Fallet Rosa Peral: Polismordet i Barcelona
Denna dokumentär visar Rosa Perals första intervju från fängelset sedan hon dömdes för mordet på sin pojkvän.