Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Disenchantment

Serien, 2018
Disenchantment
Prinsessans kungliga plikter kallar men hon vill hellre kröka. Den frisinnade Bönan och hennes vänner – demonen och alfen – driver kungen till vansinne med sina eskapader.
serien Disenchantment är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Disenchantment är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Disenchantment på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Princess Tiabeanie, 'Bean', is annoyed at her imminent arranged marriage to Prince Merkimer. Then she meets Luci, a demon, and Elfo, an elf, and things get rather exciting, and dangerous.

Trailer

Skådespelare i Disenchantment

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Disenchantment

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
På natten vaknar Asiens storstäder till liv. Den här dokumentärserien fokuserar på maten, drycken, musiken – och de riktiga nattugglorna.
Heavenly Bites: Mexico
Välkommen till en matfest och visuell hyllning till det mexikanska köket och de annorlunda, härliga smaker som är värda lite ont i magen.
The Puppet Master: Jakten på en mästerbedragare
I den här obehagliga dokumentärserien manipulerar en elak bedragare sina offer genom att låtsas vara en brittisk agent, och lämnar bara spillror efter sig.
Mighty Express: Tågtrubbel
Ett listigt par har lurat tågen och tagit över centralen! Kan Lulle hjälpa sina vänner och rädda dagen?