Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dismissed

Film, 2017, 86 minuter
Dismissed
En intelligent men intensiv toppelev chockar sin lärare och mentor när han inte får de betyg som han tycker att han förtjänar.
film Dismissed hade premiär 2017 och är 86 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Skrämmande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dismissed på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

An idealistic, straight-edge teacher is drawn down a horrid rabbit hole by an honors student when he gives him a B+ on a paper.

Skådespelare i Dismissed

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;danska;svenska;finska

Flera likadana Dismissed

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.