Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dismissed

Film, 2017, 86 minuter
Dismissed
En intelligent men intensiv toppelev chockar sin lärare och mentor när han inte får de betyg som han tycker att han förtjänar.
film Dismissed hade premiär 2017 och är 86 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Skrämmande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dismissed på IMDB

Betyg: 5,9 från 10

An idealistic, straight-edge teacher is drawn down a horrid rabbit hole by an honors student when he gives him a B+ on a paper.

Director:

Skådespelare i Dismissed

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;danska;svenska;finska

Flera likadana Dismissed

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Soni
En hetlevrad polis och hennes eftertänksamma chef bekämpar brott som begås mot kvinnor i Delhi, samtidigt som de försöker hantera jämställdhetsproblem i sina egna liv.
Pitch Perfect
Den här musikaliska komedin skildrar den intensiva konkurrensen mellan tre a cappella-grupper.
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry
Sebastian Maniscalco ger oss en rättfram och unik infallsvinkel på påfåglar på flygplan, rika svärföräldrar och livets många irritationsmoment i den här komedispecialen.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Fyre-festivalen marknadsfördes som en lyxig musikupplevelse på en exklusiv privat ö, men i händerna på en kaxig entreprenör blev tillställningen ett fullständigt fiasko.
Psycho
I den här nyversionen av 60-talsklassikern övernattar Marion Crane på Bates Motel, där hon träffar Norman Bates – en man med mörka hemligheter.