Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dödliga flammor

Serien, 2023
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.
serien Dödliga flammor är en Netflix Original som hade premiär 2023. Med Úrsula Corberó (La casa de papel), Quim Gutiérrez (El Vecino – Grannen) och José Manuel Poga (Sky Rojo). Rekommenderas från 16 år. Dödliga flammor är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Dödliga flammor

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska;europeisk spanska - syntolkning;europeisk spanska [originalspråk];frans
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Dödliga flammor

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Love, Divided
Hon är en ung pianist i behov av en nystart. Han är en uppfinnare som hatar oväsen. Kan den papperstunna väggen som skiljer deras liv åt istället föra dem samman?
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.
The Hijacking of Flight 601
Efter att ett flygplan kapats inleds intensiva förhandlingar och två flygvärdinnor måste överlista kaparna. Bygger på verkliga händelser.