Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dog Gone

Film, 2023, 95 minuter
Dog Gone
När hans älskade hund försvinner ger sig en ung man ut på en förunderlig resa tillsammans med sina föräldrar för att hitta den och ge den en livsviktig medicin.
film Dog Gone är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 95 minuter lång. Se Rob Lowe, Johnny Berchtold och Kimberly Williams-Paisley i denna feel good-film inspirerad av en sann historia. Rekommenderas från 7 år. Dog Gone är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Inspirerande, Gripande, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Dog Gone

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Dog Gone

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Marias paradis
En föräldralös tonåring som troget följer en charmerande sektledare börjar ifrågasätta sina val när hon lär känna en flicka från världen utanför.
Ut och stjäla hästar
Ett slumpartat möte väcker bortglömda minnen till liv hos en änkling som flyttat ut på landsbygden för att leva sina sista år i ensamhet.
Narvik
Mot bakgrund av slaget om Narvik under andra världskriget återvänder en norsk soldat hem – och gör en chockerande upptäckt om sin fru.
I väntan på Bojangles
Ett älskande par och deras unge son släpper loss i 60-talets Paris, men måste samtidigt tackla psykisk ohälsa.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.