Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dömd av media

Serien, 2020
Dömd av media
Den här verklighetsbaserade dokumentärserien undersöker några av historiens mest dramatiska rättegångar och tittar närmare på hur media kan ha påverkat utfallen.
serien Dömd av media är en Netflix Original som hade premiär 2020. Från producenterna George Clooney och Jeffrey Toobin. Rekommenderas från 16 år. Dömd av media är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dömd av media på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

In our modern media landscape where real courtroom dramas have increasingly been transformed into a form of entertainment, this series reflects on some of the most dramatic and memorable trials in recent history.

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Dömd av media

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

FUBAR
När en far och dotter upptäcker att de båda i hemlighet arbetar för CIA övergår ett redan farligt uppdrag i ett dysfunktionellt familjedrama.
Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Jobbet: Vad gör vi hela dagarna?
För vissa är det ett sätt att försörja sig. För andra är det ett kall. Den här dokumentärserien undersöker arbetets betydelse i ett USA i snabb förändring.
McGregor Forever
Conor McGregors brutala slag och uppkäftiga stil gjorde honom till en av UFC:s största stjärnor. Den här fängslande dokumentärserien följer hans dynamiska karriär.
XO, Kitty
En ny kärlekshistoria tar sin början när tonåringen Kitty återförenas med sin pojkvän på samma internatskola som hennes mamma gick på.