Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dömd av media

Serien, 2020
Dömd av media
Den här verklighetsbaserade dokumentärserien undersöker några av historiens mest dramatiska rättegångar och tittar närmare på hur media kan ha påverkat utfallen.
serien Dömd av media är en Netflix Original som hade premiär 2020. Från producenterna George Clooney och Jeffrey Toobin. Rekommenderas från 16 år. Dömd av media är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dömd av media på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

In our modern media landscape where real courtroom dramas have increasingly been transformed into a form of entertainment, this series reflects on some of the most dramatic and memorable trials in recent history.

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Dömd av media

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Unknown Runner
I den här dokumentären får vi följa livet på ett träningsläger för Kenyas många framgångsrika långdistanslöpare, som Geoffrey Kipsang Kamworor.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Genom intervjuer med både förespråkare och skeptiker tittar regissören Torsten Hoffman närmare på kryptovalutor och blockkedjor. Vad är det och hur kan de användas?
Dachau
En dokumentär där den brutala historien bakom det första nazistiska koncentrationslägret skildras genom intervjuer med överlevande och familjemedlemmar till fångar.
Brilliant Corners: Ghana
Surfmästaren Sam Bleakley besöker Ghana för att få veta mer om en lokal surfskolepionjär, highlife-musik och kopplingen mellan surfing och dans.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Det nystartade betalningsföretaget Wirecard gjorde stor succé i finansbranschen – tills en grupp nitiska reportrar avslöjade bluffen.