Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dovlatov

Film, 2018, 126 minuter
Dovlatov
Under loppet av sex dagar år 1971 stöter den geniale författaren Sergej Dovlatov på osannolika hinder när han försöker publicera sina verk i Sovjet.
film Dovlatov är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 126 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Intellektuell, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dovlatov på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

DOVLATOV charts six days in the life of brilliant, ironic writer who saw far beyond the rigid limits of 70s Soviet Russia. Sergei Dovlatov fought preserve his own talent and decency with ...

Skådespelare i Dovlatov

Regissör

Ljud och text

Ljud: ryska [Originalspråk];ryska - Syntolkning
Text: ryska;finska;engelska;norska;svenska

Flera likadana Dovlatov

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Skådespelaren, komikern och författaren Fortune Feimster intar scenen och skämtar bland annat om sina rötter, sin karriär och sitt sexuella uppvaknande.
WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.