Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dovlatov

Film, 2018, 126 minuter
Dovlatov
Under loppet av sex dagar år 1971 stöter den geniale författaren Sergej Dovlatov på osannolika hinder när han försöker publicera sina verk i Sovjet.
film Dovlatov är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 126 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Intellektuell, Lågmäld.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dovlatov på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

DOVLATOV charts six days in the life of brilliant, ironic writer who saw far beyond the rigid limits of 70s Soviet Russia. Sergei Dovlatov fought preserve his own talent and decency with ...

Skådespelare i Dovlatov

Regissör

Ljud och text

Ljud: ryska [Originalspråk];ryska - Syntolkning
Text: ryska;finska;engelska;norska;svenska

Flera likadana Dovlatov

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bilrestauratörerna i Rust Valley
Bilsamlaren Mike Hall tar hjälp av sin kompis Avery Shoaf och sin son Connor Hall för att renovera gamla bilar – och förhoppningsvis tjäna lite pengar på det.
Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Hyperdrive
Toppförare från hela världen testar sina gränser i trimmade, specialbyggda bilar på den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin har byggts.
Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.