Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dry Martina

Film, 2018, 99 minuter
Dry Martina
Ett underligt möte med en beundrare – och en affär med beundrarens före detta pojkvän – leder till spännande äventyr i Chile för en sexuellt frigjord sångerska.
film Dry Martina är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 99 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Erotisk, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dry Martina på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Martina was a famous singer in Argentina during the late 90s, who's become completely frigid and disenchanted with love. The arrival of a so-called sister, alongside her attractive boyfriend, compel Martina to go to Chile with one objective in mind: getting back her libido.

Skådespelare i Dry Martina

Regissör

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning;engelska
Text: engelska;spanska;finska;svenska;tyska

Flera likadana Dry Martina

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

See You Yesterday
Efter en tragisk polisskjutning sätter två tonåringar sin tidsmaskinsprototyp på prov och sina egna liv på spel för att ändra det förflutna.
Good Sam
En nyfiken tv-reporter i New York undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
Folk man kan lita på
Efter att hennes partner bedragit henne återvänder en arkitekt till sin hemstad och tar hjälp av sin excentriska familj för att utvärdera sitt liv. Baserad på en roman.
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Den ensamstående mamman Liz faller för Ted Bundy och vägrar tro på sanningen om hans brott i flera år. Ett drama baserat på verkliga händelser.