Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dry Martina

Film, 2018, 99 minuter
Dry Martina
Ett underligt möte med en beundrare – och en affär med beundrarens före detta pojkvän – leder till spännande äventyr i Chile för en sexuellt frigjord sångerska.
film Dry Martina är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 99 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Erotisk, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dry Martina på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Martina was a famous singer in Argentina during the late 90s, who's become completely frigid and disenchanted with love. The arrival of a so-called sister, alongside her attractive boyfriend, compel Martina to go to Chile with one objective in mind: getting back her libido.

Skådespelare i Dry Martina

Regissör

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning;engelska
Text: engelska;spanska;finska;svenska;tyska

Flera likadana Dry Martina

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Kidnapping Stella
En kvinna förs bort och hålls som gisslan. Fastbunden med munkavle gör hon sitt bästa för att grusa de två maskerade kidnapparnas noggrant uttänkta planer.
7SEEDS
Den blyga tjejen Natsu vaknar upp och upptäcker att hon är en av de som valts ut att föra mänskligheten vidare. Nu måste hon och de andra överleva på en förändrad planet.
ANIMA
Thom Yorke från Radiohead medverkar i denna korta och visuellt slående musikalfilm av Paul Thomas Anderson. Se till att vrida upp volymen!