Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Eaten By Lions

Film, 2018, 91 minuter
Eaten By Lions
Halvbröderna Omar och Pete växer upp hos en äldre släkting, men när hon dör beger de sig till kustorten Blackpool för att leta efter Omars pappa.
film Eaten By Lions hade premiär 2018 och är 91 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Annorlunda, Feel-good, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Eaten By Lions

Regissör

Flera likadana Eaten By Lions

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Blasted: Gutta vs aliens
När en svensexa avbryts av invaderande utomjordingar måste två barndomsvänner återförenas som den grymma laserdome-duo de en gång var för att slå tillbaka.
Remember Baghdad
Den här dokumentärfilmen utforskar den judiska befolkningen i Irak, både deras historia och händelserna under 1900-talet som dramatiskt förändrade deras öde.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
The Man from Toronto
En förväxling tvingar en hopplös entreprenör att samarbeta med en ökänd yrkesmördare som kallas Mannen från Toronto för att rädda sitt eget skinn.