Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Einstein and the Bomb

Dokumentärer, 2024, 76 minuter
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
dokumentärer Einstein and the Bomb är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 76 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Einstein and the Bomb är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Einstein and the Bomb

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;brittisk engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Einstein and the Bomb

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Amar Singh Chamkila
En ödmjuk sångares provocerande texter väcker känslor i Punjab, och han måste hantera både sin nyfunna framgång och svidande kritik innan sin plötsliga död.
A Journey
En kvinna som vägrar genomgå cancerbehandling bilar genom Tasmanien med maken och sin bästa vän för att bocka av saker på listan över saker hon vill göra innan hon dör.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.