Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: Una película de Breaking Bad
Film, 2019, 122 minuter
El Camino: A Breaking Bad Movie
Jesse Pinkman är på flykt, men det förflutna är alltid hack i häl. Med Aaron Paul i huvudrollen och manus och regi av Vince Gilligan, skaparen av Breaking Bad.
film El Camino: A Breaking Bad Movie är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 122 minuter lång. Aaron Paul återupptar rollen som han vann en Emmy för i den här filmen av Vince Gilligan, mannen bakom Breaking Bad. Rekommenderas från 16 år. El Camino: A Breaking Bad Movie är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Camino: A Breaking Bad Movie på IMDB

Betyg: 10 från 10

After escaping Jack and his gang, Jesse Pinkman goes on the run from the police and tries to escape his own inner turmoil.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana El Camino: A Breaking Bad Movie

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Carnage
En film som skildrar sambandet mellan en tjurfäktare som blir stångad och en flicka som ser olyckan på tv. Efteråt slaktas tjuren och köttet säljs runtom i Europa.
Copycat Killer
När en rad hemska mord försätter en stad i kaos dras en åklagare in i en katt-och-råtta-lek med en farlig manipulatör.
Carlito's Way
När den före detta knarkkungen Carlito blir frisläppt i förtid försöker han börja ett nytt liv på rätt sida av lagen, men den kriminella världen lämnar man inte så lätt.
The Other Boleyn Girl
Kung Henrik VIII:s hustru lyckas inte ge England en manlig tronarvinge och Sir Thomas Boleyn ser nu sin chans att återföra.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Sawakos dystra uppsyn gör att hon har svårt att passa in i skolan. Men när en utåtriktad klasskompis tar kontakt med henne börjar hennes liv ljusna.