Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: Una película de Breaking Bad
Film, 2019, 122 minuter
El Camino: A Breaking Bad Movie
Jesse Pinkman är på flykt, men det förflutna är alltid hack i häl. Med Aaron Paul i huvudrollen och manus och regi av Vince Gilligan, skaparen av Breaking Bad.
film El Camino: A Breaking Bad Movie är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 122 minuter lång. Aaron Paul återupptar rollen som han vann en Emmy för i den här filmen av Vince Gilligan, mannen bakom Breaking Bad. Rekommenderas från 16 år. El Camino: A Breaking Bad Movie är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El Camino: A Breaking Bad Movie på IMDB

Betyg: 10 från 10

After escaping Jack and his gang, Jesse Pinkman goes on the run from the police and tries to escape his own inner turmoil.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana El Camino: A Breaking Bad Movie

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
The Hijacking of Flight 601
Efter att ett flygplan kapats inleds intensiva förhandlingar och två flygvärdinnor måste överlista kaparna. Bygger på verkliga händelser.
Anthracite
När en journalist försvinner börjar hans tekniskt begåvade dotter utreda saken och spåren leder till en bergsby med ett mörkt förflutet och många hemligheter.
Scoop
I denna fiktiva skildring får vi veta hur kvinnorna på Newsnight lyckades göra den ökända intervjun med prins Andrew. Inspirerad av verkliga händelser.