Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

El club

Serien, 2019
El club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
serien El club är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år El club är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kitschig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El club på IMDB

Dealing with the pressure of his father and his need to be someone, Pablo decides to start a new shady, tricky business that will lead him to some happy but tragic experiences.

Skådespelare i El club

Ljud och text

Ljud: spanska - Syntolkning;spanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;spanska;finska;svenska

Flera likadana El club

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.