Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

El recluso

The Inmate
Serien, 2018
El recluso
En före detta marinsoldat går under täckmantel i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks ha kidnappat en amerikansk domares dotter.
serien El recluso är en Netflix Original som hade premiär 2018. Ignacio Serricchio (Lost in Space, Bones) spelar huvudrollen i den här mexikanska nyinspelningen av succén El marginal. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El recluso på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

An American SPEC OPS infiltrates one of Mexico's toughest prisons in search of information on the whereabouts of an American politician's daughter.

Skådespelare i El recluso

Ljud och text

Ljud: franska;spanska - Syntolkning;engelska;spanska [Originalspråk]
Text: spanska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana El recluso

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.
Folkets tjänare
En ukrainsk lärares protest mot korruptionen på regeringsnivå sprids som en löpeld i sociala medier, och han blir landets nya president.