Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

El recluso

The Inmate
Serien, 2018
El recluso
En före detta marinsoldat går under täckmantel i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks ha kidnappat en amerikansk domares dotter.
serien El recluso är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El recluso på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

An American SPEC OPS infiltrates one of Mexico's toughest prisons in search of information on the whereabouts of an American politician's daughter.

Skådespelare i El recluso

Ljud och text

Ljud: franska;spanska - Syntolkning;engelska;spanska [Originalspråk]
Text: spanska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana El recluso

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.