Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

El recluso

The Inmate
Serien, 2018
El recluso
En före detta marinsoldat går under täckmantel i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks ha kidnappat en amerikansk domares dotter.
serien El recluso är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

El recluso på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

An American SPEC OPS infiltrates one of Mexico's toughest prisons in search of information on the whereabouts of an American politician's daughter.

Skådespelare i El recluso

Ljud och text

Ljud: franska;spanska - Syntolkning;engelska;spanska [Originalspråk]
Text: spanska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana El recluso

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13 budord
En tuff belgisk kriminalare slår sig ihop med en sargad elitpolis i jakten på en seriemördare, vars teatraliska mord inspireras av de tio budorden.
The Dark Crystal: Age of Resistance
När makthungriga härskare suger ut livsgnistan ur planeten Thra slår sig några modiga gelflingar samman för att bekämpa mörkret och rädda sin värld.
The A List
I den här spännande, övernaturliga thrillern uppstår romantik, rivalitet och mysterier när några ungdomar åker på läger på en avlägsen ö.