Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Eldorado: Everything the Nazis Hate

Dokumentärer, 2023, 92 minuter
Eldorado: Everything the Nazis Hate
Den här dokumentären undersöker friheten i 1920-talets Berlin innan Hitler kom till makten och berättar historien om en nattklubb som var tillflyktsort för stadens HBTQ-personer.
dokumentärer Eldorado: Everything the Nazis Hate är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 92 minuter lång. Filmskaparen Benjamin Cantu väver samman intervjuer, dramatiseringar och filmklipp i denna upplysande berättelse. Rekommenderas från 13 år. Eldorado: Everything the Nazis Hate är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Eldorado: Everything the Nazis Hate

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doi Boy
En flykting skapar en ny identitet som sexarbetare i Thailand och blir indragen i ett farligt spel för att säkra en bättre framtid.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Rustin
Aktivisten Bayard Rustin får utstå både rasism och homofobi när han samordnar sin tids största manifestation för medborgerliga rättigheter: marschen till Washington 1963.
Temple of Film: 100 år med Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson och andra stjärnor inom filmbranschen ser tillbaka på historien bakom Egyptian Theatre i Hollywood, som återställts till sin forna glans.