Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Elisa y Marcela

Film, 2019, 118 minuter
Elisa y Marcela
Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med kvinnan hon älskar i det tidiga 1900-talets Spanien. Baserad på verkliga händelser.
film Elisa y Marcela är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 118 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Elisa y Marcela är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Erotisk, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elisa y Marcela på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

In 1901, Marcela Gracia Ibeas took on the identity of Mario Sánchez to marry her lover of fifteen years, Elisa Sanchez Loriga.

Skådespelare i Elisa y Marcela

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Elisa y Marcela

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Otyglad
En trogen politikerhustru vill inget hellre än att bevara sin makes hemlighet, och kämpar för att avvärja de hot som kan slå deras lovande nya liv i spillror.
Avengers: Infinity War
Världens superhjältar samlas för att stoppa den intergalaktiska sociopaten Thanos från att få tag på evighetsstenarna och utrota hälften av allt liv i universum.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.