Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Elitskolan

Serien, 2021
Elitskolan
När tre tonåringar från arbetarklassen börjar på en exklusiv spansk privatskola leder krocken mellan dem och de rika eleverna till mord.
serien Elitskolan är en Netflix Original som hade premiär 2021. Rekommenderas från 13 år. Elitskolan är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elitskolan på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Élite is a TV series starring María Pedraza, Itzan Escamilla, and Miguel Bernardeau. When three working-class teens enroll in an exclusive private school in Spain, the clash between them and the wealthy students leads to murder.

Skådespelare i Elitskolan

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;tyska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Elitskolan

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
Cyber Hell: Sexbrotten som skakade Korea
I ett nätverk av chattrum kunde förbrytare använda anonymiteten på internet för att utnyttja kvinnor sexuellt. Jakten på hjärnorna bakom brotten krävde tålamod och mod.
Katt Williams: World War III
Katt Williams skämtar om sanningar, lögner, kycklingvingar och kriget mot droger i en härligt underhållande ståuppspecial från Las Vegas.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.