Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Elitskolan

Serien, 2018
Elitskolan
När tre tonåringar från arbetarklassen börjar på en exklusiv spansk privatskola leder krocken mellan dem och de rika eleverna till mord.
serien Elitskolan är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Elitskolan är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elitskolan på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Élite is a TV series starring María Pedraza, Itzan Escamilla, and Miguel Bernardeau. When three working-class teens enroll in an exclusive private school in Spain, the clash between them and the wealthy students leads to murder.

Skådespelare i Elitskolan

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;tyska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Elitskolan

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.