Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Elitskolan

Serien, 2018
Elitskolan
När tre tonåringar från arbetarklassen börjar på en exklusiv spansk privatskola leder krocken mellan dem och de rika eleverna till mord.
serien Elitskolan är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Elitskolan är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Elitskolan på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Élite is a TV series starring María Pedraza, Itzan Escamilla, and Miguel Bernardeau. When three working-class teens enroll in an exclusive private school in Spain, the clash between them and the wealthy students leads to murder.

Skådespelare i Elitskolan

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;tyska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Elitskolan

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.