Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Emo the Musical

Film, 2016, 94 minuter
Emo the Musical
Emokillen Ethan har blivit avstängd från sin privatskola efter ett självmordsförsök och måste nu börja på Seymour High, där han träffar en söt kristen tjej.

Emo the Musical på IMDB

Ethan, a sullen high-school student whose life is defined by what he hates, finds love with a blindly optimistic Christian girl Trinity, much to the annoyance of his angst-filled band mates and her evangelistic brethren.

Director:

Skådespelare i Emo the Musical

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Emo the Musical

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amo
Den filippinska regeringen tar krafttag mot drogerna, men gymnasieeleven Joseph expanderar sina knarkaffärer och hans farbror, som är polis, tjänar pengar på korruption.
Cargo
Mitt under en fasansfull pandemi söker en pappa efter någon som är villig att skydda och ta hand om hans lilla dotter i den australiensiska vildmarken.
Live
Polispatrullerna med de tuffaste jobben i Sydkorea sliter dag och natt för att upprätthålla lag och ordning – men verkligheten är allt annat än välordnad.
Ajji
Hennes barnbarn blir våldtaget av en mäktig man och rättvisan lyser med sin frånvaro. Det är upp till den fattiga gamla kvinnan Ajji att planera en våldsam hämnd.
Thi Mai
Tillsammans med två vänner reser en beslutsam kvinna till Vietnam för att hämta hem den bebis som hennes nyligen avlidna dotter hade planerat att adoptera.