Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En dag

Serien, 2024
En dag
Efter att ha tillbringat examensnatten ihop går Emma och Dexter skilda vägar – men deras liv förblir sammanflätade. Baserad på David Nicholls roman.
serien En dag är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 13 år. En dag är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nostalgi, Bitterljuv, Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i En dag

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;brittisk engelska - Syntolkning;engelska [originalspråk];franska - Syntolkning
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana En dag

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.
The Hijacking of Flight 601
Efter att ett flygplan kapats inleds intensiva förhandlingar och två flygvärdinnor måste överlista kaparna. Bygger på verkliga händelser.