Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En förlupen kula

Film, 2020, 93 minuter
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
film En förlupen kula är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 93 minuter lång. Rekommenderas från 13 år En förlupen kula är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En förlupen kula på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

A small time delinquent, turned police mechanic for a go fast task force, is forced to defend his innocence when his mentor is killed by dirty cops.

Skådespelare i En förlupen kula

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - syntolkning;franska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana En förlupen kula

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.
The Little Soldier
En leksaksakrobat blir kär i en ballerinadocka. Men när akrobaten blir tvungen att dra ut i krig kommer en svartsjuk gubben i lådan och försöker ta över.