Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En gång i Phuket

Film, 2011, 97 minuter
En gång i Phuket
En man med författardrömmar tycker att livet i Sverige är tråkigt och åker till Thailand, där två mycket olika kvinnor inspirerar och utmanar honom på oväntade sätt.
film En gång i Phuket hade premiär 2011 och är 97 minuter lång. Tillåten för alla åldrar.Detta film är Knasig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En gång i Phuket på IMDB

Betyg: 5,7 från 10

Sven, the average Swedish guy, bored with his life, decides to go to Thailand to write a novel and "get away from the rat race". He meets a range of peculiar characters and learns a few things about love, friendship and himself.

Skådespelare i En gång i Phuket

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska
Text: svenska;finska;norskt bokmål;danska

Flera likadana En gång i Phuket

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.
Mam'zelle Nitouche
Célestin, som är musiklärare om dagarna och kompositör om nätterna, trasslar in sig i ett nät av romantiska problem. Baserad på den populära operetten med samma namn.
Our Miss Fred
Skådespelaren Fred Wimbush gör en dragshow när han tillfångatas av nazister i det tyskockuperade Frankrike och tvingas låtsas vara kvinna tills han tagit sig i säkerhet.
Next to No Time
En introvert ingenjör med storslagna planer tar sig ombord på skeppet Queen Elizabeth för att leta reda på en välkänd affärsman och få hjälp med finansieringen.