Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En hemlig kärlek

Dokumentärer, 2020, 82 minuter
En hemlig kärlek
Två kvinnor höll sin kärlek hemlig tills omvärldens attityder förändrades, men att komma ut senare i livet innebär en helt annan typ av svårigheter.
dokumentärer En hemlig kärlek är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 82 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta dokumentärer är Intim, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En hemlig kärlek på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

Falling in love in 1947, two women -- Pat Henschel and pro baseball player Terry Donahue -- begin a 65-year journey of love and overcoming prejudice.

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana En hemlig kärlek

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Victim/Suspect
En journalist som utreder fallet med en kvinna som anklagas för att ha gjort en falsk våldtäktsanmälan ser ett mönster: myndigheter som motarbetar offren.
Jobbet: Vad gör vi hela dagarna?
För vissa är det ett sätt att försörja sig. För andra är det ett kall. Den här dokumentärserien undersöker arbetets betydelse i ett USA i snabb förändring.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
I den här dokumentären berättar Anna Nicole Smiths släktingar och vänner om hennes liv, från den framgångsrika modellkarriären till hennes tragiska död.
Ljuset vi bär: Michelle Obama och Oprah Winfrey
I ett upplysande samtal med Oprah Winfrey gör Michelle Obama en djupdykning i de utmaningar och lärdomar som format hennes andra bästsäljande bok.
Longest Third Date
När Khani och Matt träffades genom en dejtingapp kunde de inte ana att pandemin skulle förvandla deras impulsresa till Costa Rica till ett månadslångt äventyr.