Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En hemlig kärlek

Dokumentärer, 2020, 82 minuter
En hemlig kärlek
Två kvinnor höll sin kärlek hemlig tills omvärldens attityder förändrades, men att komma ut senare i livet innebär en helt annan typ av svårigheter.
dokumentärer En hemlig kärlek är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 82 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta dokumentärer är Intim, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En hemlig kärlek på IMDB

Betyg: 8,4 från 10

Falling in love in 1947, two women -- Pat Henschel and pro baseball player Terry Donahue -- begin a 65-year journey of love and overcoming prejudice.

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana En hemlig kärlek

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Power
Det amerikanska polisväsendet synas i den här tankeväckande dokumentären som ställer frågan: ”Vilka har mest makt – folket eller polisen?”
Living with Leopards
Ett filmteam följer två leopardungar under deras livsresa, från att de är små till att de blir stora, i den här närgångna och intima naturdokumentären.
The Guardian of the Monarchs
I Michoacáns skogar lever miljontals monarkfjärilar. Aktivisten Homero Gómez påpekade offentligt att de måste bevaras – och sedan försvann han.
The Final: Attack on Wembley
När England äntligen har chansen att vinna ett stort mästerskap försöker tusentals supportrar utan biljetter storma Wembley – vilket orsakar kaos och förödelse.
Creating a Universe - The Making of Rebel Moon
Följ med regissören Zack Snyder, skådespelarna och filmteamet på inspelningen av den episka sci-fi-sagan och se hur ett nytt, vidsträckt sci-fi-universum blir till.