Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En oväntad vänskap

The Intouchables
Film, 2011, 112 minuter, 933.706 recensioner
En oväntad vänskap
Mångmiljonären Philippe är förlamad efter en olycka och sitter i rullstol. Nu måste han anställa en ny assistent, och den enda som sticker ut bland de sökande är Driss.
film En oväntad vänskap hade premiär 2011 och är 112 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Känslosam, Intim, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En oväntad vänskap på IMDB

Betyg: 9 från 10

After he becomes a quadriplegic from a paragliding accident, an aristocrat hires a young man from the projects to be his caretaker.

Skådespelare i En oväntad vänskap

Regissörer

Ljud och text

Ljud: franska [Originalspråk]
Text: danska;norska;svenska;finska

Flera likadana En oväntad vänskap

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

You're Everything To Me
När en gammal flamma dyker upp med deras gemensamma barn tvingas en omogen man axla rollen som pappa, och skapa en sagovärld åt sin dotter.
The Best Man Holiday
13 år efter händelserna i The Best Man kommer uppföljaren. Det är dags för en återträff där vi på nytt får stifta bekantskap med de ursprungliga karaktärerna.
The Edge of Seventeen
När Nadines bästa (och enda) kompis börjar dejta hennes hopplöse storebror blir den cyniska tonåringens liv ännu mer outhärdligt.
High Flying Bird
När en lockout i NBA stoppar hans klient från att spela kläcker en agent en djärv plan som ska rädda deras karriärer – och förändra ligans maktstruktur.
Blodträdet
Ett ungt par nedtecknar sina familjers gemensamma historia, vilket leder till ett smärtsamt erkännande och mörka hemligheter på båda sidor uppdagas.