Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En resa i Amazonas hjärta

Dokumentärer, 2019, 73 minuter
En resa i Amazonas hjärta
I de mest avlägsna delarna av Amazonas träffar en författare och en antropolog folkstammar som har stått emot förändringar i århundraden.
dokumentärer En resa i Amazonas hjärta hade premiär 2019 och är 73 minuter lång. Detta dokumentärer är Sentimental, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i En resa i Amazonas hjärta

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana En resa i Amazonas hjärta

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Dömd av media
Den här verklighetsbaserade dokumentärserien undersöker några av historiens mest dramatiska rättegångar och tittar närmare på hur media kan ha påverkat utfallen.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Dokumentär om psykedeliska upplevelser där kändisar berättar roliga och utflippade historier med hjälp av bland annat animeringar och rekonstruktioner.
Michelle Obama: Min historia
I den här närgångna dokumentären får vi följa med Michelle Obama på bokturnén för Min historia, och vi får en inblick i hennes liv, relationer och förhoppningar.