Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

En vit lögn

Serien, 2021
En vit lögn
En utarbetad kvinna som tas för given där hemma misstänker att hennes partner är otrogen. För att få hans uppmärksamhet igen låtsas hon att hon drabbats av en sjukdom.
serien En vit lögn är en Netflix Original som hade premiär 2021. Vann pris för bästa kvinnliga huvudroll och publikens pris på Series Mania. Regi av Fabrice Gobert (Gengångare). Rekommenderas från 13 år. Detta serien är Cynisk, Udda, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

En vit lögn på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Desperate to get her family attention, an overworked mother, lie to them about her condition.

Skådespelare i En vit lögn

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana En vit lögn

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Verified Stand-Up
Tio komiker. Tio dynamiska uppträdanden. Två avsnitt. Upptäck din nya favorit bland de hyllade ståuppkomikerna som uppträder på Webster Hall i New York.
Comedy Royale
Tjugo av Sydkoreas hetaste komiker möts i en intensiv tävling om chansen att leda en Netflix-serie – och levererar gapskratt på löpande band.
My Demon
En obarmhärtig demon förlorar sina krafter efter att ha träffat en kylig arvtagerska, som kan visa sig vara nyckeln till hans förlorade förmågor – och hans hjärta.
Replacing Chef Chico
När en mästerkock hamnar i koma blir det upp till hans lojala souschef att se till att deras filippinska restaurang inte går under.
Olóládé
Två vänner blir plötsligt rika på oväntade sätt. Det verkar för bra för att vara sant – tills de blir indragna i en livsfarlig penningtvätthärva.