Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Enklava

Film, 2015, 88 minuter
Enklava
Tio år efter kriget i Kosovo utforskar en ensam 10-årig pojke världen utanför sitt hem i en serbisk enklav för att försöka bli vän med några albanska barn.
film Enklava hade premiär 2015 och är 88 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Lågmäld, Nervkittlande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Enklava

Regissör

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Apocalypse Please!
En grupp preppare flyttar in i en bunker i väntan på domedagen. Men innan apokalypsen kommer måste de överleva narcissism, paranoia och avundsjuka.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.