Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ett fall för KLURO

Serien, 2015
Ett fall för KLURO
När konstiga saker händer i stan tar de unga agenterna Olga, Otto och resten av KLURO till sin intelligens och sina mattekunskaper för att lösa fallet.
serien Ett fall för KLURO hade premiär 2015. Tillåten för alla typer av publik. Detta serien är Spännande, Knasig, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ett fall för KLURO på IMDB

Betyg: 8 från 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Skådespelare i Ett fall för KLURO

Ljud och text

Ljud: norska;franska;engelska;svenska
Text: franska;norska;tyska;svenska;engelska

Flera likadana Ett fall för KLURO

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Världsmakters uppkomst: Osmanska riket
Den osmanske sultanen Mehmet II ger sig ut på ett fälttåg för att erövra den bysantinska huvudstaden Konstantinopel, och formar historien i flera århundraden framåt.