Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ett otillåtet liv

Serien, 2018
Ett otillåtet liv
En galicisk knarkbaron som döljer sin Alzheimers för omgivningen tänker gå i pension. Då planerar hans högra hand att stjäla imperiet från den rättmätige arvingen.
serien Ett otillåtet liv hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental, Känslosam, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ett otillåtet liv på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Nemo Bandeira, a dealer with a clean businessman facade, is diagnosed with Alzheimer's disease and tries to keep it from his family while he starts to think about who might be his successor.

Skådespelare i Ett otillåtet liv

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;svenska;europeisk spanska;engelska

Flera likadana Ett otillåtet liv

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Skådespelaren, komikern och författaren Fortune Feimster intar scenen och skämtar bland annat om sina rötter, sin karriär och sitt sexuella uppvaknande.
WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.