Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ett otillåtet liv

Serien, 2018
Ett otillåtet liv
En galicisk knarkbaron som döljer sin Alzheimers för omgivningen tänker gå i pension. Då planerar hans högra hand att stjäla imperiet från den rättmätige arvingen.
serien Ett otillåtet liv hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Osentimental, Känslosam, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ett otillåtet liv på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Nemo Bandeira, a dealer with a clean businessman facade, is diagnosed with Alzheimer's disease and tries to keep it from his family while he starts to think about who might be his successor.

Skådespelare i Ett otillåtet liv

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;svenska;europeisk spanska;engelska

Flera likadana Ett otillåtet liv

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bilrestauratörerna i Rust Valley
Bilsamlaren Mike Hall tar hjälp av sin kompis Avery Shoaf och sin son Connor Hall för att renovera gamla bilar – och förhoppningsvis tjäna lite pengar på det.
Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Hyperdrive
Toppförare från hela världen testar sina gränser i trimmade, specialbyggda bilar på den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin har byggts.
Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.