Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ett överraskande bröllop

Film, 2020, 97 minuter
Ett överraskande bröllop
När farmor ska gifta sig med den mycket yngre trädgårdsmästaren Julio träffas deras väldigt olika familjer under en helg fylld av lögner, drama och kulturkrockar.
film Ett överraskande bröllop är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 97 minuter lång. Ett överraskande bröllop är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Kitschig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Ett överraskande bröllop

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;spanska - Syntolkning;spanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;spanska;finska;svenska

Flera likadana Ett överraskande bröllop

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Till alla killar: PS. Jag gillar dig fortfarande
Lara Jean är officiellt Peters flickvän, så allt borde ju vara frid och fröjd. Men när en gammal förälskelse dyker upp igen blir känslorna komplicerade.
Kapten Kalsongs episka Val-o-rama
I den här interaktiva specialen behöver Harold och George din hjälp för att hindra Krupp från att spränga deras älskade trädkoja i luften.
Isi och Ossi
En miljardärsdotter fejkar ett förhållande med en pank boxare för att tvinga sina föräldrar att låta henne följa sina kulinariska drömmar.
Den långa vägen: Inspelningen av Alfonso Cuaróns Roma
Regissören Alfonso Cuarón reflekterar kring de barndomsminnen, tidstypiska detaljer och kreativa val som ligger bakom hans Oscarsbelönade film ROMA.
Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.