Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Explained

Serien, 2018
Explained
Den här informativa serien från Vox gör djupdykningar inom en rad ämnen, bland annat kryptovalutor, varför bantningskurer alltid misslyckas och den vilda K-popvärlden.
serien Explained är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Detta serien är Visionär.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Explained på IMDB

Betyg: 7,9 från 10

A documentary series that looks to explore the big questions of today.

Trailer

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];spanska;engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Explained

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.