Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Film, 2019, 109 minuter
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Den ensamstående mamman Liz faller för Ted Bundy och vägrar tro på sanningen om hans brott i flera år. Ett drama baserat på verkliga händelser.
film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 109 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

A courtroom frenzy ensues and sweeps 1970s America when a young single mother reluctantly tips the attention of a widespread manhunt toward her longtime boyfriend, Ted Bundy.

Skådespelare i Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: svenska;danska;finska;norska;engelska

Flera likadana Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
I en magisk blandning av verklighet och fantasi ser Martin Scorsese tillbaka på Bob Dylans turné Rolling Thunder Revue från 1975 – en turbulent period i USA:s historia.
Elisa y Marcela
Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med kvinnan hon älskar i det tidiga 1900-talets Spanien. Baserad på verkliga händelser.
Rock My Heart
När en äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känna en hingst som inte låter sig tämjas av någon annan börjar hon träna som amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.