Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Film, 2019, 109 minuter
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Den ensamstående mamman Liz faller för Ted Bundy och vägrar tro på sanningen om hans brott i flera år. Ett drama baserat på verkliga händelser.
film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 109 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

A courtroom frenzy ensues and sweeps 1970s America when a young single mother reluctantly tips the attention of a widespread manhunt toward her longtime boyfriend, Ted Bundy.

Skådespelare i Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: svenska;danska;finska;norska;engelska

Flera likadana Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.
CAROLE & TUESDAY
Deltidsarbetande Carole träffar rikemanstjejen Tuesday, och båda två inser att de har hittat den perfekta musikpartnern. Tillsammans kan de faktiskt slå igenom.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Det giftiga, alltmer obehagliga samspel som äger rum mellan ett par under en kväll i Mumbai pressar deras förhållande tills det riskerar att bryta samman.
Roll Red Roll: Våldtäktskultur och amerikansk fotboll i en småstad
Denna engagerande dokumentär följer det uppmärksammade våldtäktsfallet i Steubenville i Ohio 2012 och belyser hur idrottskultur och sociala medier påverkade utvecklingen.