Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Film, 2019, 109 minuter
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Den ensamstående mamman Liz faller för Ted Bundy och vägrar tro på sanningen om hans brott i flera år. Ett drama baserat på verkliga händelser.
film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile hade premiär 2019 och är 109 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

A courtroom frenzy ensues and sweeps 1970s America when a young single mother reluctantly tips the attention of a widespread manhunt toward her longtime boyfriend, Ted Bundy.

Skådespelare i Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: svenska;danska;finska;norska;engelska

Flera likadana Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.