Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Falling for Christmas

Film, 2022, 95 minuter
Falling for Christmas
En bortskämd arvtagerska tappar minnet efter en skidolycka och blir omhändertagen av en problemtyngd änkeman och hans dotter när julen närmar sig.
film Falling for Christmas är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 95 minuter lång. Lindsay Lohan faller huvudstupa ner i upptågen – och förälskelsen – i den här charmiga julkomedin med Chord Overstreet. Rekommenderas från 7 år. Falling for Christmas är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Charmig, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Falling for Christmas

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Falling for Christmas

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Genom mitt fönster 3: Öga mot öga
Raquel och Ares har svårt att glömma varandra, trots att de nu är tillsammans med andra. Kan de återförenas trots familjens motstånd i den sista delen av trilogin?
The Heartbreak Agency
En skeptisk journalist går motvilligt med på att själv delta i hjärtesorgsterapi under arbetet med en artikel, och börjar snart anförtro sig åt sin charmiga terapeut.
Players
En sportjournalist med avancerade raggningstekniker blir plötsligt förälskad på riktigt. Kan hon gå från att tänka kortsiktigt till att satsa fullt ut?
A Soweto Love Story
En kvinna som helst av allt vill att sönerna ska gifta sig lovar att skänka sitt hus till den som hinner först. Det blir startskottet för en kapplöpning till altaret.
Kill Me If You Dare
En vinstlott får riskabla konsekvenser för ett gift par som börjar smida planer på att mörda varandra för att komma över hela potten.