Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Falling Inn Love

Film, 2019, 98 minuter
Falling Inn Love
När en framgångsrik tjej från San Francisco vinner ett värdshus på Nya Zeeland lämnar hon stadslivet för att rusta upp byggnaden med hjälp av en stilig snickare.
film Falling Inn Love är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 98 minuter lång. Christina Milian och Adam Demos medverkar i den här romantiska komedin i regi av Roger Kumble (En djävulsk romans). Falling Inn Love är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Feel-good, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Falling Inn Love på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

When city girl Gabriela spontaneously enters a contest and wins a rustic New Zealand inn, she teams up with bighearted contractor Jake Taylor to fix and flip it.

Skådespelare i Falling Inn Love

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;tyska;engelska [Originalspråk];franska
Text: norska;finska;tyska;engelska;svenska

Flera likadana Falling Inn Love

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Once Upon a Crime
Lilla rödluvan går på bal med Askungen och blir indragen i ett mysterium. Hinner hon lösa fallet innan klockan slår midnatt?
Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet
Två främlingar möts under en flygresa till London, men ödet skiljer dem åt. Det verkar osannolikt att de någonsin ska träffas igen, men kärleken kan övervinna alla odds.
Greven
Augusto Pinochet är en vampyr redo att möta döden, men gamarna som omger honom vill inte släppa taget utan en sista smakbit. Mörk satir av Pablo Larraín.
Ehrengard: Förförelsens konst
En kärleksexpert som anställts för att undervisa storhertiginnans blyge son i förförelsens ädla konst blir indragen i en skandal – och blir själv förälskad.
What If
När två nygifta musiker råkar ut för ett oväder under sin smekmånad på en ö tvingas de se jobbiga sanningar i vitögat. Sanningar som riskerar att krossa deras äktenskap.