Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Familjens pris

Film, 2022, 88 minuter
Familjens pris
Två föräldrar är bedrövade över att barnen inte längre vill umgås med dem och lockar dem med ett påhittat arv så att familjen kan samlas till jul.
film Familjens pris är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 88 minuter lång. Christian De Sica, Angela Finocchiaro, Dharma Mangia Woods och Claudio Colica medverkar i denna mysiga julfilm. Rekommenderas från 13 år.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Familjens pris

Regissör

Flera likadana Familjens pris

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Den barbröstade och skamlöse Bert snackar kroppsvätskor, hur det är att bli mobbad av sina barn och det explosiva slutet på familjens försök att lämna ett escape room.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Två sorglösa och spontana vänner i tjugoårsåldern har viktiga beslut att fatta. Men man behöver inte sluta ha roligt bara för att man blir vuxen.
Woodplum
När några barn hittar en bebis i skogen bestämmer de sig för att uppfostra henne på egen hand ... men det visar sig vara lättare sagt än gjort!