Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Fängslad: Historien om Kalief Browder

Serien, 2017
Fängslad: Historien om Kalief Browder
Den här serien följer det tragiska fallet med Kalief Browder, en tonåring från Bronx som satt tre fruktansvärda år i fängelse, trots att han aldrig dömts för något brott.
serien Fängslad: Historien om Kalief Browder är en Netflix Original som hade premiär 2017. Rapartisten Jay-Z, som träffade Browder efter frigivningen, var med och producerade denna avslöjande dokumentärserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Detta serien är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fängslad: Historien om Kalief Browder på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

After his arrest at age 16, Kalief Browder fought the system and prevailed, despite unthinkable circumstances. He became an American hero.

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Fängslad: Historien om Kalief Browder

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Avatar The Last Airbender
En ung pojke måste lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.
Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Comedy Chaos
Efter att ha fått sparken från sitt eget företag måste en otursdrabbad man hantera sitt bräckliga äktenskap och sin problemtyngda komediklubb.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.