Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Fängslad: Historien om Kalief Browder

Serien, 2017
Fängslad: Historien om Kalief Browder
Den här serien följer det tragiska fallet med Kalief Browder, en tonåring från Bronx som satt tre fruktansvärda år i fängelse, trots att han aldrig dömts för något brott.
serien Fängslad: Historien om Kalief Browder är en Netflix Original som hade premiär 2017. Rapartisten Jay-Z, som träffade Browder efter frigivningen, var med och producerade denna avslöjande dokumentärserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Detta serien är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fängslad: Historien om Kalief Browder på IMDB

Betyg: 8,5 från 10

After his arrest at age 16, Kalief Browder fought the system and prevailed, despite unthinkable circumstances. He became an American hero.

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Fängslad: Historien om Kalief Browder

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sann kärlek: Polen
Sex par sätter sin tillit på prov med ett lögndetektortest i den här realityserien där lögner kostar pengar medan sanning belönas.
Physical: 100
Hundra deltagare i absolut toppform tävlar i en rad tuffa utmaningar för att slå ut de andra och kamma hem segern, äran – och en avsevärd summa pengar.
Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?