Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Fenomen

Film, 2023, 95 minuter
Fenomen
Tre medelålders kvinnor som utreder övernaturliga fenomen sätts på prov när deras ledare, fader Pilón, försvinner. Inspirerad av den verkliga organisationen Grupo Hepta.
film Fenomen är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 95 minuter lång. Belén Rueda, Toni Acosta och Gracia Olayo spelar tre paranormala utredare i Hepta-gruppen, som finns på riktigt. Rekommenderas från 13 år. Fenomen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Skrämmande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Fenomen

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - syntolkning;europeisk spanska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Fenomen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Tin & Tina
När ett ungt par drabbas av ett tragiskt missfall adopterar de tvillingar från ett kloster, men barnens besatthet av religion förvandlar familjens liv till ett helvete.
Muted
Sergio har inte sagt ett ord sedan han mördade sina föräldrar sex år tidigare. Nu inleds en märklig utredning av en psykiater som vill ta reda på vad som hände.
Doktor Garcías patienter
Madrid 1936. En idealistisk läkares liv förändras för alltid när han skyddar en skadad spion och ansluter sig till den långvariga kampen mot fascismen.
Possession
En övernaturlig kraft plågar en norsk bosättning efter att en präst stört de döda genom att inleda bygget av en kyrka på en samisk begravningsplats.
Priest of Love
En skildring av det turbulenta slutet på författaren D. H. Lawrences karriär, då han letade efter rätt plats för att slutföra mästerverket Lady Chatterleys älskare.