Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall

Serien, 2020
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.
serien Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ, Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Survivors worldwide reveal the manipulation, abuse and emotional scars suffered at the hands of wealthy convicted pedophile Jeffrey Epstein. Their stories expose a sex trafficking ring of powerful enablers leading up to his 2019 arrest.

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
På natten vaknar Asiens storstäder till liv. Den här dokumentärserien fokuserar på maten, drycken, musiken – och de riktiga nattugglorna.
Heavenly Bites: Mexico
Välkommen till en matfest och visuell hyllning till det mexikanska köket och de annorlunda, härliga smaker som är värda lite ont i magen.
The Puppet Master: Jakten på en mästerbedragare
I den här obehagliga dokumentärserien manipulerar en elak bedragare sina offer genom att låtsas vara en brittisk agent, och lämnar bara spillror efter sig.
Archive 81
En arkivarie som jobbar med att återställa skadade videofilmer sugs in i ett mystiskt kaos som involverar en försvunnen regissör och en satanisk kult.
Hype House
Få en intim inblick i hur stjärnorna från sociala medier lever och följ med när de hanterar kärlek, berömmelse och vänskap medan de bor och jobbar i samma hus.