Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Final: Attack on Wembley

Film, 2024, 82 minuter
The Final: Attack on Wembley
När England äntligen har chansen att vinna ett stort mästerskap försöker tusentals supportrar utan biljetter storma Wembley – vilket orsakar kaos och förödelse.
film The Final: Attack on Wembley är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 82 minuter lång. Rekommenderas från 13 år.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;brittisk engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Final: Attack on Wembley

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Receiver
Den här fängslande sportserien följer NFL-stjärnorna Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel och Amon-Ra St. Brown under 2023 års säsong.
The Man with 1000 Kids
En grupp familjer får veta att den karismatiske man de har förlitat sig på är spermadonator till hundratals, kanske tusentals, andra barn världen över.
SPRINT
Några av världens främsta sprinterlöpare hanterar tuff träning, närgångna journalister och stenhård konkurrens i kampen om att bli världens snabbaste människa.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.