Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

First Kill

Serien, 2022
First Kill
Det är inte lätt att vara tonåring och kär om man heter Juliette eller Calliope. Den ena är vampyr och den andra vampyrjägare – och båda är redo för sitt första byte.
serien First Kill är en Netflix Original som hade premiär 2022. Sarah Catherine Hook och Imani Lewis medverkar i detta romantiska drama baserat på serieskaparen V.E. Schwabs novell. Rekommenderas från 16 år. First Kill är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i First Kill

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana First Kill

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
The Future Of
I den här innovativa dokumentärserien utforskar branschexperter nya och framväxande tekniker som kan skapa revolutionerande möjligheter i framtiden.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
You Don't Know Me
En man står anklagad för mord. Men när det är dags för honom att föra sin egen talan i rätten börjar han berätta historien om sin kärleksaffär med en mystisk kvinna.