Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

First They Killed My Father

First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers
Film, 2017, 136 minuter
First They Killed My Father
En femårig flicka kämpar för att överleva under röda khmerernas skräckvälde i Kambodja.
film First They Killed My Father är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 136 minuter lång. Angelina Jolie har regisserat den sanna historien som baseras på Loung Ungs hyllade självbiografi. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.First They Killed My Father är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First They Killed My Father på IMDB

Cambodian author and human rights activist Loung Ung recounts the horrors she suffered under the rule of the deadly Khmer Rouge.

Skådespelare i First They Killed My Father

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;kambodjanska;franska;engelska - Syntolkning
Text: engelska;norska;tyska;svenska;finska

Flera likadana First They Killed My Father

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Bird Can't Fly
En sydafrikansk kock återvänder till sin hemstad för att gå på sin dotters begravning och upptäcker att hon har ett barnbarn som hon inte kände till.
The Last Soviet Movie
En parodi på sovjetisk actionfilm där en författare från Brooklyn utforskar sina förfäders historia för att kasta ljus på deras liv och roll under den ryska revolutionen.
Glamour Girls
Jobbet som exklusiv eskort utlovar pengar, glamour och en chans att börja om för en grupp kvinnor – tills ett mord och en stöld hotar att förstöra allt.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
En hallicks bekännelser
I 1970-talets Milano lever en hallick loppan på nattklubbar – tills han träffar en fascinerande kvinna som förändrar hans liv för alltid.