Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

First They Killed My Father

First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers
Film, 2017, 136 minuter
First They Killed My Father
En femårig flicka kämpar för att överleva under röda khmerernas skräckvälde i Kambodja.
film First They Killed My Father är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 136 minuter lång. Angelina Jolie har regisserat den sanna historien som baseras på Loung Ungs hyllade självbiografi. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.First They Killed My Father är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First They Killed My Father på IMDB

Cambodian author and human rights activist Loung Ung recounts the horrors she suffered under the rule of the deadly Khmer Rouge.

Skådespelare i First They Killed My Father

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;kambodjanska;franska;engelska - Syntolkning
Text: engelska;norska;tyska;svenska;finska

Flera likadana First They Killed My Father

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Amar Singh Chamkila
En ödmjuk sångares provocerande texter väcker känslor i Punjab, och han måste hantera både sin nyfunna framgång och svidande kritik innan sin plötsliga död.
A Journey
En kvinna som vägrar genomgå cancerbehandling bilar genom Tasmanien med maken och sin bästa vän för att bocka av saker på listan över saker hon vill göra innan hon dör.
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.