Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Fishpeople

Dokumentärer, 2017, 48 minuter
Fishpeople
Sex människor med väldigt olika bakgrunder försöker, med havets hjälp, hitta mål och mening i den här filmen om de vida vattnens förändrande kraft.
Detta dokumentärer är Inspirerande, Spännande, Provocerande

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Fishpeople

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

ReMastered: Massacre at the Stadium
Det chockerande mordet på sångaren Victor Jara år 1973 gjorde honom till en mäktig symbol för det chilenska folkets kamp. Och jakten på rättvisa fortsätter än i dag.
Catwalk: Tales from the Cat Show Circu
Den här roliga och charmiga dokumentären följer några kattvänner som kämpar för att just deras fyrfotade följeslagare ska utses till Kanadas bästa katt.
Root Cause
En mans tio år långa sökande efter den bakomliggande orsaken till hans kroniska sjukdomar förvandlas till en avslöjande dokumentär om riskerna med en rotfyllning.
After Porn Ends 3
Den tredje delen av dokumentärserien undersöker hur livet gestaltar sig för porrfilmbranschens största stjärnor när karriären tagit slut.
Struggle: The Life and Lost Art of Szukalski
Konstnärer i Los Angeles upptäcker den bortglömde polske skulptören Stanislav Szukalski – ett galet geni vars historia och häpnadsväckande livsöde avslöjas bit för bit.