Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Flavors of Youth: International Version

Film, 2018, 74 minuter
Flavors of Youth: International Version
Minnen i en skål med rykande heta nudlar, en falnande skönhet som söker meningen med livet och den bitterljuva första kärleken – berättelser om livet i det moderna Kina.
film Flavors of Youth: International Version är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 74 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Intim, Romantisk, Sentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flavors of Youth: International Version på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

Si shi qing chun is a movie starring George Ackles, Taito Ban, and Dorothy Elias-Fahn. Three different stories of youth set in different cities of China.

Skådespelare i Flavors of Youth: International Version

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska [Originalspråk];japanska - Syntolkning;tyska;franska
Text: engelska;svenska;finska;tyska;japanska

Flera likadana Flavors of Youth: International Version

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War
Året är 2045 när Motoko Kusanagi och Sektion 9 återvänder för att ta itu med ett nytt farligt hot i den här omklippta filmversionen av animeserien SAC_2045.
Nausicaä från Vindarnas dal
Efter en katastrof som ödelade ekosystemet på hennes planet samlar krigarprinsessan Nausicaa sitt folk för att bekämpa en ond drottnings härjande armé.
Mina grannar Yamadas
Femåringen Nonoko och resten av den lite udda familjen Yamada navigerar fantasifulla äventyr och vardagsproblem i dagens Japan.
Jag kan höra havet
Universitetsstudenten Taku minns klasskamraten Rikakos ankomst två år tidigare, och den ödesdigra sommaren som prövade hans vänskap med kompisen Yutaka.