Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Flickorna i växeln

Serien, 2019
Flickorna i växeln
Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv.
serien Flickorna i växeln är en Netflix Original som hade premiär 2019. Yon González har även spelat mot Blanca Suárez i El Internado och mot Concha Velasco i Grand Hotel. Rekommenderas från 16 år. Flickorna i växeln är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flickorna i växeln på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

Las chicas del cable is a TV series starring Blanca Suárez, Yon González, and Ana Fernández. Set in the 1920s, this is the story of four women from different backgrounds newly hired as operators for a phone company.

Trailer

Skådespelare i Flickorna i växeln

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];franska;europeisk spanska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Flickorna i växeln

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.