Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Flickorna i växeln

Serien, 2018
Flickorna i växeln
Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv.
serien Flickorna i växeln är en Netflix Original som hade premiär 2018. Yon González har även spelat mot Blanca Suárez i El Internado och mot Concha Velasco i Grand Hotel. Rekommenderas från 16 år Flickorna i växeln är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flickorna i växeln på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

Las chicas del cable is a TV series starring Blanca Suárez, Yon González, and Ana Fernández. Set in the 1920s, this is the story of four women from different backgrounds newly hired as operators for a phone company.

Trailer

Skådespelare i Flickorna i växeln

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];franska;europeisk spanska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Flickorna i växeln

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mission: Impossible - Fallout
När ett uppdrag går snett tvingas Ethan Hunt och hans team samarbeta med CIA – och några bekanta ansikten – för att rädda världen från en förödande kärnvapenattack.
Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Michelle Wolf: Joke Show
Komikern Michelle Wolf spånar om nutidens lättkränkthet, massage, barnafödsel, feminism och mycket mer (uttrar till exempel) i den här ståuppspecialen från New York.
Shelby American
Via intervjuer och arkivbilder tecknar denna dokumentär ett porträtt av den amerikanske ikonen Carroll Shelby och hans väg från bonde, via racerförare, till entreprenör.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.