Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Flickorna i växeln

Serien, 2018
Flickorna i växeln
Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv.
serien Flickorna i växeln är en Netflix Original som hade premiär 2018. Yon González har även spelat mot Blanca Suárez i El Internado och mot Concha Velasco i Grand Hotel. Rekommenderas från 16 år Flickorna i växeln är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flickorna i växeln på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

Las chicas del cable is a TV series starring Blanca Suárez, Yon González, and Ana Fernández. Set in the 1920s, this is the story of four women from different backgrounds newly hired as operators for a phone company.

Trailer

Skådespelare i Flickorna i växeln

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska [Originalspråk];franska;europeisk spanska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Flickorna i växeln

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Secret Obsession
När Jennifer vaknar upp efter ett brutalt överfall lider hon av minnesförlust. Hennes omtänksamme make tar hand om henne, men hon inser snart att faran inte är över.
¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.