Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Flint Town

Serien, 2018
Flint Town
Under två års tid följer inbäddade journalister polisen i staden Flint i Michigan, och vittnar om en ordningsmakt som hanterar svåra situationer under ohållbara villkor.
serien Flint Town är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flint Town på IMDB

Betyg: 8 från 10

Documentary following the police department in Flint, Michigan as they struggle with dwindling resources and crumbling infrastructure in a community crippled by violence and a contaminated water crisis.

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Flint Town

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The 8 Show
Åtta personer som är instängda i en mystisk åttavåningsbyggnad deltar i ett frestande men farligt program där de tjänar mer pengar ju längre tiden går.
Power
Det amerikanska polisväsendet synas i den här tankeväckande dokumentären som ställer frågan: ”Vilka har mest makt – folket eller polisen?”
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
När en otrohetssajt utsätts för ett dataintrång offentliggörs intima uppgifter om miljontals användare – och förstör både äktenskap och liv.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Stjärnkomiker samlas för att hylla – och roasta – Kevin Hart när han tar emot det prestigefyllda Mark Twain-priset under en varm och galet rolig ceremoni.
Living with Leopards
Ett filmteam följer två leopardungar under deras livsresa, från att de är små till att de blir stora, i den här närgångna och intima naturdokumentären.